Tričko Buona Pesca

Značka: HOTSPOT Design
Kód: TS-BUO-PES
od 599
  • Zvolte velikost

 zpět na soupis        
*) Obrázek má pouze ilustrativní (informativní) charakter.

    Rádi vám poradíme s objednávkou.
    9:00 - 17:00 hod
    +420 601 552 661



Kategorie



Tričko Buona Pesca

Sítotisk ve dvou barvách, „paroháč“ realizovaný v černé barvě s textem „Dobře zachytej“ v různých jazycích v provedení v černé a fialové barvě. Toto tričko je moderní a atraktivní restyling předchozí verze, která sklidila velký úspěch v mnoha zemích Evropy.

Všechna naše trička poskytují maximální komfort při nošení, kterého jsme docílili použitím nejlepší bavlny. Naše bavlna se vyrábí spřádacími metodami, kterými je možné vyrobit velmi tenké nitě, které jsou následně odolnější, jemnější a příjemnější na kůži.

Každé naše tričko se vyznačuje se souladem moderního střihu a normálního nošení. Produkty Hotspot jsou vhodné nejen pro rybolov, ale i pro běžné oblékání. Jedná se o nový trend, který snese srovnání s nejznámějšími módními značkami. Jeho součástí je maximální kvalita ve všem, co se týká designu, stylového oblékání, kvality materiálů a výrobních procesů. HOTSPOT zaručuje, že všechny výrobky jsou certifikované, označené visačkami Öko-Tex Standard 100. Öko-Tex je uznávanou pečetí kvality pro textilní zboží vyrobené pouze ze zdravotně nezávadných materiálů. Každý výrobek testuje nezávislý Evropský výzkumný institut a pečlivě zkoumá podle standardizovaných kritérií. Pro více informací navštivte www.oeko-tex.com.

Charakteristika výrobku :

100% předem sražená bavlna, single jersey 150g/m2

Návod na praní trička: Pro dlouhodobé udržení kvality tkaniny se doporučuje prát a žehlit oděv pouze na rubové straně při teplotě ne vyšší než 40°.


L

599

S

Dostupnost: nedostupné
746  hlídat dostupnost

M

Dostupnost: nedostupné
746  hlídat dostupnost

XL

Dostupnost: nedostupné
746  hlídat dostupnost

XXL

Dostupnost: nedostupné
746  hlídat dostupnost

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Objednejte dnes a zboží bude u vás doma v CZ: 22.01.



Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.